Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Megono udang (gestoomde garnalen in hete saus) recept
Megono udang (gestoomde garnalen in hete saus) recept

Megono udang (gestoomde garnalen in hete saus)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de nangka fijn.
snij de kouseband in stukken van 1 cm.
Hak de garnalen grof en rasp de kokos in lange sliertjes.
Maak de sjalotjes schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn.
Maak de rawits schoon en hak deze fijn.
Maal de boemboe tot een pasta en meng dat goed met de garnalen en de kokos.
Doe dan de nangka en de kouseband er bij en meng het goed door elkaar.
Neem een paar stukken bananenblad en schep op elk stuk een paar lepels van het garnalenmengsel en leg hier een daun salam op.
Sluit het blad, steek het vast met cocktailprikkers en stoom de pakketjes in 20 min. gaar.
Serveer met witte rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit megono udang (gestoomde garnalen in hete saus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven