Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kerrierijst met kabeljauw recept
Kerrierijst met kabeljauw recept

Kerrierijst met kabeljauw


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 190 C.
Maak de uien schoon en snipper deze fijn.
Verhit de olie in een koekenpan en fruit de uien 4 minuten.
Voeg het kerriepoeder toe en bak 1 minuut.
Voeg de ongekookte rijst en de rozijnen toe en bak 1 minuut.
Doe in de ovenschaal en voeg de bevroren tuinbonen en peper en zout naar smaak toe.
Snijd de vis in stukken, bestrooi met peper en zout en verdeel over de ovenschaal.
Schenk de bouillon erover en laat in ca. 30 minuten gaar worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kerrierijst met kabeljauw recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven