Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kari ikan (Kerrie van vis in kokosmelk) recept
Kari ikan (Kerrie van vis in kokosmelk) recept

Kari ikan (Kerrie van vis in kokosmelk)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de lomboks schoon en snijd deze in ringen.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de tomaat schoon, ontvel deze en snijd de tomaat in blokjes.
Giet de azijn bij de saffraan, djahe en kunyit.
Laat dit 30 minuten rusten.
Meng de azijn, santen, lombok, knoflook, ui en de tomaten bij elkaar.
Breng het geheel aan de kook.
Doe het vuur zacht en voeg de vis en lombok toe.
Leng de saus, indien nodig, tijdens het koken nog aan met een beetje water.
Laat het zachtjes koken (10 tot 15 minuten) tot de vis gaar is.
Breng op smaak met zout.
Serveer warm, met witte rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kari ikan (kerrie van vis in kokosmelk) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven