Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauwschotel met groene kruiden en boerenkaas recept
Kabeljauwschotel met groene kruiden en boerenkaas recept

Kabeljauwschotel met groene kruiden en boerenkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de paprika’s schoon en snijd deze in stukjes.
Maak de prei en lente-uitjes schoon en snijd deze in smalle ringetjes.
Rasp de kaas fijn.
Meng de paprika met prei, lente-ui, kervel en peterselie.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snijd de vis in stukken.
Vet een ovenschaal in en schep hierin de helft van het groentemengsel met daarop de kabeljauw.
Verdeel de rest van de groente erover.
Klop de eieren los met de slagroom, peper, zout en kerriepoeder.
Giet het eimengsel over de visschotel en verdeel de geraspte kaas erover.
Zet de schaal 37.5 minuten in het midden van de oven totdat het gerecht goudbruin en gaar is.
Dek de schaal af als de bovenkant te donker wordt met aluminiumfolie waarin gaatjes geprikt zijn.
Lekker met gebakken aardappeltjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauwschotel met groene kruiden en boerenkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven