Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauw op Indiase wijze recept
Kabeljauw op Indiase wijze recept

Kabeljauw op Indiase wijze


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kabeljauw in 4 gelijke moten.
Pers citroen uit
Maak een kruide builtje van peterselie, tijm en laurier.
Pel de ui en snipper hem fijn.
Smelt een klontje boter en stoof daarin de uisnippers 5 minuten goudgeel.
Schil intussen de appel, verwijder het klokhuis en snijd hem in kleine blokjes.
Pel en ontpit de tomaat en snijd hem in stukjes.
Voeg de appel- en tomaatstukjes bij de ui en roer er het kerriepoeder en de gemalen kokosnoot onder.
Giet er tenslotte de melk bij en laat 10 minuten zachtjes sudderen.
Kook intussen de kabeljauwmoten gaar in licht gezouten water waaraan het kruidentuiltje is toegevoegd.
Mix de saus fijn en giet ze door een zeef.
Breng op smaak met het citroensap en wat zout.
Verwijder het vel en de graten van de kabeljauw, schik de moten op 4 voorverwarmde borden en overgiet ze met de saus.
Versier met wat tuinkers en serveer er volle rijst bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauw op indiase wijze recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven