Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauw met tomatensaus recept
Kabeljauw met tomatensaus recept

Kabeljauw met tomatensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


In ovenschaal knoflook, citroensap, koriander, paprikapoeder, djinten, cayennepeper en olie tot een marinade roeren. Vis erdoor wentelen en 4 uur laten marineren in koelkast en af en toe keren. In pan tomaten met vocht, kappertjes, peterselie, olijven en 1 theelepel citroenrasp aan de kook brengen en ca. 10 min. zachtjes laten sudderen. Oven voorverwarmen op 200 graden C. Vis nogmaals door de marinade wentelen, op ovenschaal leggen en de tomatensaus over schenken. Schaal afdekken en de vis in ca. 30 min. gaar laten worden. Serveren met stokbrood en een courgette salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauw met tomatensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven