Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauw met pittige kerrie saus recept
Kabeljauw met pittige kerrie saus recept

Kabeljauw met pittige kerrie saus


Ingrediënten


396

Bereidingswijze


Maak de ui schoon en snij deze in ringen.
Schil de gemberwortel en rasp deze fijn.
Verwijder de zaden en zaadlijsten uit de pepers en snij deze in dunne ringetjes.
Knip de bieslook fijn met een schaar in een kleine beker.
Snij de kabeljauw in vier gelijke stukken en wrijf deze in met peper en zout.
Bak de uienringen in de hete olie mooi bruin.
Neem ze uit de pan.
Bak het pepertje en de gemberwortel even aan op een halfhoog vuur.
Voeg de kook room en het citroensap toe.
Voeg het kerriepoeder en peper en zout naar smaak toe.
Breng alles aan de kook.
Schep het geheel goed door.
Leg de met peper en zout ingewreven vis in de saus en stoof de kabeljauw gaar.
Garneer met de uienringen en het bieslook.
Lekker met gekookte rijst en peultjes met worteltjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauw met pittige kerrie saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven