Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauw met gember recept
Kabeljauw met gember recept

Kabeljauw met gember


Ingrediënten


Bereidingswijze


Miso is een sojabonen pasta. Verhit 2 eetlepel olie en fruit de ui glazig, voeg knoflook, tomaat, miso, azijn en het water toe en breng al roerende aan de kook. Maak op smaak met zout en peper. Laat de saus ca. 10 min zachtjes sudderen, voeg eventueel wat water toe als de saus te dik wordt. Verhit rest olie in een wok en verhit de gember tot hij begint te geuren. Roer er war peper door en leg de vis in de wok met de helft van de bosuitjes. Schenk de bouillon in de pan en laat ca. 10 min. zachtjes stoven. Schep de vis op 4 voorverwarmde borden. Kook het stoofvocht op een hoog vuur in ca. 3 min in. Schenk wat van het stoofvocht over de vis en schep er dan de misosaus over. Strooi er de koriander blaadjes op met de rest van de bosui. Lekker met papaya salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauw met gember recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven