Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauw met Boursin recept
Kabeljauw met Boursin recept

Kabeljauw met Boursin


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Snijd de bieslook zeer fijn.
De vis in stukjes snijden.
In pan de Boursin al roerend op heel zacht vuur laten smelten.
Vis toevoegen en in ca. 5 minuten gaar laten worden.
Op smaak brengen met zout en peper.
Intussen stokbrood warm maken en open snijden.
Doe het vismengsel tussen het stokbrood en strooi er de bieslook over.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauw met boursin recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven