Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Jhinga kari (Garnalencurry) recept
Jhinga kari (Garnalencurry) recept

Jhinga kari (Garnalencurry)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de ghee in een grote pan en fruit er de ui en knoflook op een laag vuur in 4.5 minuten zacht in.
Meng de koriander, gember, kurkuma, komijn en chilipoeder met azijn tot een smeu´ge pasta.
Voeg deze aan de pan toe en roerbak 3 minuten.
Voeg de garnalen toe en schep ze voorzichtig met een pollepel door de kruiden.
Roer het water erdoor en laat 2- 3 minuten op een laag vuur sudderen.
Serveer ze direct met gekookte witte rijst en gegarneerd met gehakte koriander.

Allergenen Informatie

Voor dit jhinga kari (garnalencurry) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven