Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ikan Pepesan (pittig gekruide makreel uit de oven) recept
Ikan Pepesan (pittig gekruide makreel uit de oven) recept

Ikan Pepesan (pittig gekruide makreel uit de oven)


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Vis schoonmaken, heel houden, inkepingen maken en uien en knoflook pellen.
Uien, knoflook fijn snijden en alle ingredienten malen of stampen (behalve blaadjes en sereh, tomaten en citroenen.
Een laagje olie in de pan doen.
Alle ingredienten fruiten.
Ook weer zonder de blaadjes, sereh, citroen en tomaten.
Daarna de vis op een folie leggen. Doe de ingredienten erop plus 1 schijfje citroen, schijfje tomaat en blaadjes djeroekpoeroet.
Rol de folie dicht.
Verwarm de oven (175 graden C.) en leg hier de vis erin ongeveer een 1/2 uur.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ikan pepesan (pittig gekruide makreel uit de oven) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Ikan Pepesan (pittig gekruide makreel uit de oven) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Deze voeg je toe als je de vis op het folie gelegd hebt.
    Jaccor gaf dit recept op 3 juni 2013 5 uit 5 sterren
  • Hallo Jaccor, bij de ingrediŽnten vermeld je 4 theelepels sereh en 1 salam blaadje, maar je zegt nergens wanneer je die toe moet voegen. Help? Groet, Kookkonijn
    Kookkonijn gaf dit recept op 3 juni 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven