Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ikan Pedis (Hete makreel) recept
Ikan Pedis (Hete makreel) recept

Ikan Pedis (Hete makreel)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de knoflook schoon en maak ze tot een pasta.
Verwarm de oven op 180 graden ceslius.
Vet een ovenschaal in met een beetje sla olie.
Ontdoe de gestoomde makreel van de graten.
Wrijf de knoflook op de vis.
Giet wat ketjap over de vis.
Schep de sambal over de vis en verdeel dit goed.
Vis ca. 10 minuten in de oven en de laatste 2 minuten onder de grill voor een krokant laagje.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ikan pedis (hete makreel) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven