Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ikan macam-macam (Gestoomd gekruid vis) recept
Ikan macam-macam (Gestoomd gekruid vis) recept

Ikan macam-macam (Gestoomd gekruid vis)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de lomboks, de djahe en de jeruk purut in dunne reepjes.
Wrijf de ingrediŽnten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Meng alle ingrediŽnten goed door elkaar en verdeel het in 12 porties.
Leg op een stukje bananenblad een salam blad en een van de porties.
Vouw het dicht als een pakketje en zet de uiteinden vast en stoom het vervolgens in 20 minuten gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ikan macam-macam (gestoomd gekruid vis) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven