Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ikan Lempok Tenggiri (makreel met ananas) recept
Ikan Lempok Tenggiri (makreel met ananas) recept

Ikan Lempok Tenggiri (makreel met ananas)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de sjalotjes, de laos en de knoflook fijn.
Was de lomboks en hak ze fijn.
Maak de vis schoon en snijd deze in mootjes.
Schil de ananas en snijd het in plakjes.
Wrijf de sjalotjes, knoflook, lomboks, djahe en trassi fijn in de vijzel.
Meng in een wok het water met het kruidenmengsel en breng dit aan de kook.
Doe de mootjes vis en de plakjes ananas er bij.
Voeg zout naar smaak toe en laat de vis op een laag vuur in ca. 20 minuten gaar worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ikan lempok tenggiri (makreel met ananas) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven