Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Ikan Kemangi (red snepper in salade van pittige stervruchten)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de tomaten schoon en snij deze in stukjes.
Maak de rawits schoon en snij deze in stukjes.
Maak de lomboks schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Maak de sjalotjes schoon en snipper deze fijn.
Maak de bosuitjes schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Rits de blaadjes van de takjes van de kemangi.
Pers de limoen uit en bewaar het sap.
Maak de vis schoon en bestrijk deze met het limoensap, peper en zout en laat dit een paar uur marineren.
Rooster de vis daarna ongeveer 20 minuten boven een bbq of op een grill aan beide kanten tot de vis gaar is
Snij voor de salade de gepelde sjalotjes en de stervruchten in dunne plakjes.
Meng de tomaat, belimbing, kemangi, rawits, lomboks, sjalotjes, bos uitjes, witte azijn en limoensap door elkaar tot een mooie salade.
Maak het geheel op smaak met peper en zout.
Serveer het geheel bij de geroosterde vis.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ikan kemangi (red snepper in salade van pittige stervruchten) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven