Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ikan Kapap Merah Dengan Oranye (rode poon met sinaasappel) recept
Ikan Kapap Merah Dengan Oranye (rode poon met sinaasappel) recept

Ikan Kapap Merah Dengan Oranye (rode poon met sinaasappel)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de sinaasappel schoon.
Snij één helft in dunne plakjes en pers de andere helft uit.
Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn.
Meng knoflook, sinaasappelsap, olijfolie, zout en rozemarijn.
Maak de rozemarijn schoon en hak deze fijn.
Maak de lomboks schoon en snij deze heel fijn.
Meng de olie, lomboks, ketjap, knoflook, sinaasappelsap en rozemarijn tot een mooie gladde massa.
Maak de rode poon schoon en snij er filets van.
Bestrijk de filets met het mengsel.
Verwarm de koekenpan.
Bak de filets naast elkaar in een hete pan.
Bak de filets gaar en krokant, draai ze halverwege een keer om.
Serveer twee filets gegarneerd met sinaasappelplakjes er tussen in.

Serveersuggesties

lekker met rijst en groente gerechten

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ikan kapap merah dengan oranye (rode poon met sinaasappel) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven