Ikan gado gado (gekookte makreel met groenten)

Ingrediënten

+ -
print

Voor de saus:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon en snij deze in kleine stukjes.
    Maak de witte schoon en snij deze in hele dunne reepjes.
    Maak de taugé schoon.
    Maak de schoon en snij deze in dunne ringetjes.
    Maak de schoon en snij deze in stukjes.
    Maak de schoon en snij deze in stukjes.
    Maak de ii schoon en snipper deze fijn.
    Hak de zeer fijn.
    Kook de vismoten in een pannetje samen met de gesnipperde , , daun en tot het gaar is.
    Haal de vis uit de pan.
    Kook de , taugé en witte beetgaar.
    Verhit wat olie in de wok en bak de gesnipperde voor de saus tot deze glazig ziet.
    Voeg de rest van de ingrediënten voor de saus toe en fruit het geheel tot dit beetgaar is.
    Voeg de , de en en naar smaak toe.
    Voeg zoveel toe dat het een niet al te dun sausje wordt.
    Laat het geheel pruttelen tot het indikt tot een mooie saus.
    Leg de vismoten in de tomatensaus en laat het meewarmen.
    Serveer de groente op een bord, neem de vismoot en leg deze op de groente.
    Giet wat saus om het geheel en de rest van de saus er los bij.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • selderie is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn, champignons, suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • makreel is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Ikan gado gado (gekookte makreel met groenten) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Wat een heerlijk recept, ga dit vaker gebruiken. De makreel vervangen door een goekopere soort, was geen probleem. Ook onze vrienden waren enthousiast. Pluim voor dit lekkere recept!
ma-griet 21 juli 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
471 kcal
23%1884 kcal
Vetten
29 g.
41%116 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
18 g.
7%72 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Ikan gado gado (gekookte makreel met groenten)