Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ikan dengan boemboe (kabeljauwfilet met een tomatensausje) recept
Ikan dengan boemboe (kabeljauwfilet met een tomatensausje) recept

Ikan dengan boemboe (kabeljauwfilet met een tomatensausje)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de tomaten schoon en snij deze in stukken.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Pers de citroen uit.
Meng zout naar smaak met het citroensap en een beetje water en laat de visfilets hierin 10 minuten marineren.
Meng het eiwit, ma´zena en wat water tot een papje en rol de vis hierdoor.
Verhit in een wok wat olie en bak de filets gaar en goudbruin.
Schep de vis uit de pan.
Fruit de knoflook in dezelfde olie.
Voeg dan de tomaten en de suiker toe, eventueel wat water en meng het tot een saus.
Schenk deze saus over de vis.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ikan dengan boemboe (kabeljauwfilet met een tomatensausje) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven