Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ikan Boemboe Bali (stevig gekruide kabeljauw) recept
Ikan Boemboe Bali (stevig gekruide kabeljauw) recept

Ikan Boemboe Bali (stevig gekruide kabeljauw)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vis in vieren verdelen en bestrooien met zout.
Door de bloem halen en in de hete olie frituren tot mooi goudbruin.
Uit laten lekken.
Snijd de uien en knoflook fijn en fruit deze in wat olie.
Voeg de salam, djeroek, gekneusde sereh, laos en gember toe en fruit even mee.
Voeg dan de ketjap, sambal, tomatenpuree en water toe, even sudderen.
Leg dan de vis hierin en laat alles 7.5 minuten sudderen, de vis mag niet uit elkaar vallen.
Voor het serveren de gember, sereh, laos, salam en djeroek blaadjes verwijderen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ikan boemboe bali (stevig gekruide kabeljauw) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven