Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ikan Be pindang (pittig gekruide sardientjes met tomaat) recept
Ikan Be pindang (pittig gekruide sardientjes met tomaat) recept

Ikan Be pindang (pittig gekruide sardientjes met tomaat)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit in een wok de olie en bak hierin de sardientjes mooi bruin.
Nadat ze goed bruin zijn gebakken, de sardientjes even laten uitlekken op een stukje keukenpapier.
Laat een klein beetje olie achter in de wok en fruit hierin de tomaat en sambal.
Ongeveer 3 minuten en blijven roeren in de sambal zodat het niet aanbakt.
Voeg dan de sardientjes toe bij de gefruite sambal en goed door elkaar roeren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ikan be pindang (pittig gekruide sardientjes met tomaat) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven