Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ikan bandeng tomat (gebakken makreel in een tomatensausje) recept
Ikan bandeng tomat (gebakken makreel in een tomatensausje) recept

Ikan bandeng tomat (gebakken makreel in een tomatensausje)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de uien schoon en snij deze in ringen.
Maak de tomaat schoon en snij deze in stukken.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Was de vissen en snijd ze in moten.
Pers de citroen uit.
Meng azijn, citroensap, asem, peper en zout door elkaar.
Haal de vis hierdoor en bak ze in olie bruin.
Haal de vis dan uit de olie en doe wat olie weg.
Doe de uien, knoflook en tomaat in deze olie en fruit het geheel licht aan.
Voeg er gelijk de sambal oelek en wat suiker bij.
Schep het geheel doe door elkaar.
Doe vervolgens de vis er weer bij en laat het nog even samen op een niet te hoog vuur bakken.
Schep het geheel ui de pan en dien het warm op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ikan bandeng tomat (gebakken makreel in een tomatensausje) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven