Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ikan bandeng  (licht gekruide rode ponen uit de oven) recept
Ikan bandeng  (licht gekruide rode ponen uit de oven) recept

Ikan bandeng (licht gekruide rode ponen uit de oven)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de lomboks schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Schil de djahe en rasp deze fijn.
Maak de ponen schoon.
Dep de ponen droog en maak met een scherp mes enkele ondiepe insnijdingen aan de rugzijde.
Bestrooi de vissen met wat zout.
Schenk de olie in een ovenschaal en leg er de vissen in.
Meng in een kom de lomboks, knoflook, djahe, ketjap en het citroensap.
Verdeel het mengsel over de vissen.
Dek de schaal af met aluminiumfolie.
Zet de schaal in een voorverwarmde oven op 200 C en stoof het gerecht in 30 minuten gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ikan bandeng (licht gekruide rode ponen uit de oven) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven