Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ikan Bakar (gegrilde vis met tomatensambal) recept
Ikan Bakar (gegrilde vis met tomatensambal) recept

Ikan Bakar (gegrilde vis met tomatensambal)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de vis schoon en kerf deze in.
Wrijf de vis in met het zout en het limoensap en besprenkel het met olie.
Laat het 15 minuten staan en verpak de vis in het bananenblad.
Rooster de vis daarna zachtjes boven een houtskoolvuurtje in 25 minuten gaar.
Pluk de kemangi blaadjes en hak deze fijn.
Snijd de sjalotten, de tomaten en de rawits fijn.
Meng alle ingrediŽnten voor de sambal door elkaar en serveer dit bij de vis of schep het over de geroosterde vis.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ikan bakar (gegrilde vis met tomatensambal) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven