Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Hertenbiefstuk


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd alle soorten uien en de knoflook fijn.
Bak eerst de sjalotjes in de boter en voeg daarna de knoflook, de gewone ui en de lente uien toe.
Bak het geheel even glazig aan.
Voeg daarna de appelstroop, honing, tijm en vleesfond toe.
Laat het geheel inkoken tot een stroperige saus.
Bestrooi de biefstukjes met zout en peper.
Bak vervolgens gelijktijdig in roomboter kort de biefstukjes bruin aan beide zijden.
Haal ze vervolgens uit de pan en smeer ze in met appelstroop en bak ze vervolgens in een voorverwarmde oven (150 C.) af tot het een krokant laagje heeft gekregen.
Leg de biefstukjes hierna op een bord en serveer de stroopsaus erbij.

Allergenen Informatie

Voor dit hertenbiefstuk recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven