Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde zalmrollade recept
Gevulde zalmrollade recept

Gevulde zalmrollade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de ui schoon en snijd deze in dunne ringen.
Was de venkelknol en rasp deze finterdun.
Hak de peterselie en dille fijn.
Boen de sinaasappel schoon en rasp de oranje schil eraf.
Pers een halve sinaasappel uit.
Roer in een kommetje de sinaasappelrasp met 2 eetlepels sinaasappelsap, de dille, peterselie, het zout en royaal peper tot een sausje.
Bestrijk de roze zijden van de zalmforel met dit sausje.
Leg 1 stuk zalmforel met de velkant op een plank. Verdeel de venkel en ui over de roze kant.
Leg het andere stuk zalmforel met de roze kant op de vulling.
Bind de stukken zalmforel op tot een rollade met een stuk rolladetouw op elke 2 cm.
Laat de zalmrollade minstens een uur marineren in de koelkast.
Laat de zalmrollade weer op kamertemperatuur komen en bestrijk hem rondom met olie.
Leg de rollade op een rooster 10 cm boven een gloeiende barbecue en rooster de zalmforel in 25 minuten mooi bruin en bijna gaar,
Keer de rollade regelmatig.
Lekker met geroosterde krielaardappeltjes van de barbecue.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde zalmrollade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven