Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde sardientjes recept
Gevulde sardientjes recept

Gevulde sardientjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de knoflook schoon.
Hak de peterselie zeer fijn.
Rasp de kaas fijn.
Verwarm de oven voor op 180C.
Doe driekwart van het broodkruim in een kom en pers de knoflook er boven uit.
Meng de kappertjes, peterselie, olie en de helft van de kaas erdoor.
Voeg zout en peper toe.
Vul de sardines met dit mengsel en leg ze naast elkaar in een ingevette ovenschaal.
Strooi de rest van het broodkruim en de kaas erover.
Bak de sardines in de voorverwarmde oven in ca. 20 minuten goudbruin en gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde sardientjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven