Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde paprika met kabeljauw recept
Gevulde paprika met kabeljauw recept

Gevulde paprika met kabeljauw


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kapjes van de paprika's en bewaar deze. Verwijder de zaadlijsten uit de paprika's.
Pocheer de vis 5 minuten tegen de kook in water met zout en laat het uitlekken en afkoelen.
Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Fruit de ui aan tot deze glazig ziet in de helft van de olie.
Bestrooi de ui met de kerrie en zout en peper en laat het afkoelen.
Kook de rijst.
Verwarm de oven voor op 200 graden celsius.
Maak de vis met een vork fijn.
Meng de ui, de rijst, rozijnen, noten en de eieren door de vis heen.
Vul de paprika's met het mengsel en zet het kapje erop.
Zet de paprika's in een ovenschaal en bestrijk de buitenkant met de resterende olie.
Zet de schaal 20 minuten in de oven tot de paprika's gaar zijn.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde paprika met kabeljauw recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven