Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde forel met amandelsaus recept
Gevulde forel met amandelsaus recept

Gevulde forel met amandelsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Borstel de citroen met heet water, rasp de schil en pers de citroen uit.
Roerbak de spinazie 3 minuten in de olijfolie met 1 geperst teentje knoflook, 1 theelepel citroenrasp, 1 eetlepel citroensap, peper, zout en pijnboompitten.
Laat de spinazie iets afkoelen.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Roer de resterende citroenrasp en het citroensap door de boter en zet deze even in de koelkast.
Bestrooi de forellen met peper en zout en vul ze met de spinazie.
Bestrijk 4 stukken aluminiumfolie licht met olie.
Leg de forellen erop, verdeel vlokjes citroenboter erover en vouw de folie losjes dicht.
Leg de pakketjes op de bakplaat en zet ze 20 minuten in het midden van de oven.
Klop intussen de slagroom half stijf.
En meng de crème fraîche er door.
Hak of maal de amandelen fijn.
Meng ze door de slagroom met een snufje nootmuskaat, peper en 1 theelepel citroenrasp.
Rooster de geschaafde amandelen goudbruin in een koekenpan.
Strooi de geroosterde amandelen erover.
Serveer ze met de amandelsaus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde forel met amandelsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven