Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gestoofde nijlbaars op gegrilde roseval aardappel recept
Gestoofde nijlbaars op gegrilde roseval aardappel recept

Gestoofde nijlbaars op gegrilde roseval aardappel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd van de 4 rosevals 8 plakken en kook deze 5 minuten in ruim kokend water.
Bak deze daarna in de grillpan met wat peper en zout.
Snijd de nijlbaars in 4 gelijke stukken en stoof ze in water van 90 graden celsius ongeveer 1 5 minuten.
Doe in een steelpan de mosterd en dillesaus met de roomboter en breng dit aan de kook met 2 kopjes stoofvocht.
Leg 2 plakken gegrilde roseval op een warm bord en leg met een schuimspaan een stuk nijlbaars op de roseval aardappels. Bestrooi dit met peper en zout en leg er als garnering verse dille op.
Giet de saus erom heen en een klein beetje over de vis.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gestoofde nijlbaars op gegrilde roseval aardappel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven