Gegrilde tonijn

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
    Hak de zeer fijn.
    Snijd de tonijn in 4 gelijke stuken.
    Leg de in een ondiepe schaal en strooi de knoflook en erover.
    Strooi er ook wat en over.
    Schenk de erover.
    Laat de tonijn afgedekt in de koelkast ca. 1 uur marineren.
    Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
    Neem de tonijn uit de marinade bestrijk de tonijn dun met olie.
    Leg ze in een andere ondiepe schaal en schuif ze ca. 10 cm onder de hete grill.
    Grill de tonijn in ca. 10-15 minuten bruin.
    Bedruip de vis af en toe met wat marinade en keer ze halverwege.
    Verkruimel de sneetjes .
    Strooi het broodkruim over de tonijn en grill deze in nog ca. 5 minuten goudbruin.
    Pers de uit en klop de rest van de olie door het sap.
    Breng dit sausje op smaak met en .
25
25
25

Variaties op Gegrilde tonijn

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gegrilde tonijn
VariatieAantalGang
Gegrilde tonijn2Vis en schaaldieren
Gegrilde tonijnsteak met lauw/warme sesamdressing1Vis en schaaldieren
Gegrilde tonijnspiesen1BBQ

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • wijn en brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en brood
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
16 kcal
0%64 kcal
Vetten
1 g.
1%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gegrilde tonijn