Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegratineerde kabeljauw met tomaat en paprika recept
Gegratineerde kabeljauw met tomaat en paprika recept

Gegratineerde kabeljauw met tomaat en paprika


Ingrediënten


Bereidingswijze


Tomaten afgieten , vocht opovangen en tomaat in stukjes snijden. Tomaat blokjes in een kom doen. Koriander, bosuitjes, paprika, olijven en helt van kruidenmix erdoor scheppen. Tomatenvocht over schenken. Kabeljauw bestrooien met rest taco kruiden en in de saus leggen. En tomaat-paprikamengsel erover verdelen en de geraspte kaas over strooien. Tot gebruikafgedekt in de koelkast zetten. Oven voorverwarmen op 175 graden en de schaal in het midden van de oven zetten en in ca. 40 min. goudbruin en gaar laten worden. Serveer met rijst en sperziebonen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegratineerde kabeljauw met tomaat en paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven