Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken paling met groene kruidensaus recept
Gebakken paling met groene kruidensaus recept

Gebakken paling met groene kruidensaus


Ingrediënten


7

Bereidingswijze


Paling in stukken snijden van ca. 7 cm. 30 gram boter verhitten, de paling rondom bruin bakken en dan op een matig vuur in ca. 1 5 min gaar bakken. Rest van de boter smelten, laurier erboven verkruimelen, salie toevoegen en even meebakken. Wijn en slagroom toevoegen. Aan de kook brengen en ca. 5 min. laten inkoken. Saus zeven. Eidooiers losroeren met een beetje saus en door de saus roeren. Gehakte kruiden met de thijm door de saus roeren en de saus goed doorwarmen, niet laten koken. Op smaak brengen met zout, peper en citroensap. Saus apart bij de paling serveren. Wijnsuggestie : Een chardonnay

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken paling met groene kruidensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven