Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken nijlbaarsfilet in tomatensaus recept
Gebakken nijlbaarsfilet in tomatensaus recept

Gebakken nijlbaarsfilet in tomatensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak alvast de tomatensaus van de puree, kookroom en paprikapoeder.
Meng er het uitgelekte en fijngesneden gemengd zuur door.
Voeg in de saus de peterselie toe.
De saus kan lauw bij de vis worden gereserveerd.
Maak een glad beslag van bloem gemengd met bakpoeder.
Voeg het ei toe en zoveel pils en kerriepoeder tot het beslag zonder klontjes is.
Laat het beslag een half uurtje staan.
Snijd de vis in stukken en wrijf er zout en peper in.
Verwarm de frituurpan met inhoud tot 180C.
Dompel de stukken vis zorgvuldig in het beslag.
Zorg dat de vis omgeven is met beslag.
Bak maximaal 4 of 5 stukken vis tegelijk in de frituur tot de vis goudbruin van kleur is.
Laat de vis uitlekken op een dubbel stuk keukenpapier en houd de vis warm onder aluminiumfolie of in een op 80C voorverwarmde oven.
Bak intussen de rest van de vis goudbruin.
Serveer de warme vis met de pittige tomatensaus.
Lekker met gekookte saffraanrijst of een luchtige aardappelpuree.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken nijlbaarsfilet in tomatensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven