Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Garnalen curry recept
Garnalen curry recept

Garnalen curry


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de lomboks schoon en snijd deze in dunne ringetjes.
Schil de gemberwortel en rasp deze fijn.
Maak de garnalen schoon en pel deze.
Was de koriander en snijd deze zeer fijn.
In een pan met dikke bodem de rijstolie verhitten en daarin de ui, knoflook, curry-blaadjes, lomboks en gember doen.
Roer regelmatig tot de blaadjes zachter geworden zijn en de ui glazig.
Nu de kunyit, djinten, ketumbar, mosterdzaadjes, zout en peper er bij doen.
Regelmatig omwerken en wachten tot de mosterdzaadjes ploffen.
Nu wordt het tijd voor de tomaten en kokosmelk.
Dit enige tijd laten sudderen tot de curry vocht gaat verliezen en dikkig wordt.
Dan de garnalen in de curry doen, weer op temperatuur brengen en de garnalen 3 minuten laten sudderen.

Allergenen Informatie

Voor dit garnalen curry recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Garnalen curry heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies

  • Hennie gelijk met de kokosmelk
    Jaccor gaf dit recept op 25 mei 2017 5 uit 5 sterren
  • Wanneer de yoghurt erbij?
    Hennie gaf dit recept op 24 april 2017 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven