Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cumi cumi santen (Inktvis in kokosmelk) recept
Cumi cumi santen (Inktvis in kokosmelk) recept

Cumi cumi santen (Inktvis in kokosmelk)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de knoflook schoon en snij deze in dunne plakjes.
Maak de lomboks schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Maak de rawits schoon en snij deze fijn.
Schil de djahe en kunyit en snij ze in kleine stukjes.
Maak de knoflook, lomboks, rawits, djahe en kunyit fijn in de vijzel tot je een pasta hebt.
Pers de limoen uit.
Maak de inktvis schoon, snij ze in stukken en laat ze marineren in limoensap en zout voor circa 20 min.
Snij de stervruchten in dunne plakjes.
Verhit in een wok de olie en fruit hierin de sjalotten en de lomboks aan.
Voeg dan de pasta toe en bak even door.
Voeg de inktvis en plakjes stervrucht toe en bak dit circa 5 minuten mee.
Voeg de santen toe en laat het geheel nog circa 5 minuten sudderen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cumi cumi santen (inktvis in kokosmelk) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Cumi cumi santen (Inktvis in kokosmelk) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Wanneer voeg je de inktvis toe?
    Marian gaf dit recept op 25 februari 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven