Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cah Ikan (Gestoofde vis in een kruidige bouillon) recept
Cah Ikan (Gestoofde vis in een kruidige bouillon) recept

Cah Ikan (Gestoofde vis in een kruidige bouillon)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de prei schoon en snijd deze in dunne ringen.
Maak de sjalot schoon en snipper deze fijn.
Snijd de vis in moten.
Rooster de sesamzaadjes zonder olie in de koekenpan.
Maak een boemboe van alle ingrediŽnten, behalve de vis, olie en de bouillon.
Bestrooi de vis met wat zout en bak deze aan beide kanten in olie tot half gaar.
Voeg de boemboe en de bouillon toe.
Laat het geheel ca. 5 tot 10 minuten zachtjes sudderen.
Let op dat de vis niet uit elkaar begint te vallen, deze moet stevig blijven.
Als de saus te dun is, bind deze dan met een papje van bloem en een beetje water.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cah ikan (gestoofde vis in een kruidige bouillon) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven