Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuurkool met pasta recept
Zuurkool met pasta recept

Zuurkool met pasta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Je neemt evenredige delen ajuin, verse zuurkool, wortel en pasta. De ajuin en de wortel worden (met een beetje bouillon of andere kruiden naar eigen smaak) gebakken tot ze beetgaar worden. Dan wordt de zuurkool er bijgelegd en doorgeroerd zodat de smaken zich kunnen mengen. Je kan het nog even op een zachtvuurtje laten staan, maar het is niet de bedoeling dat de zuurkool wordt gekookt, enkel wat opgewarmd. Ik laat bij het toevoegen van de zuurkool de pot nog eventjes op een gedoofd elektrisch vuur staan. Daarnaast wordt de pasta gekookt zoals op de verpakking en op het bord dan bovenop de groenten gelegd. Dan dooreen scheppen tijdens het eten. Er moet enkel opgelet worden dat er genoeg zuurkool wordt gebruikt (verse en geen ingeblikte) omdat anders de maaltijd te zoet kan worden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zuurkool met pasta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven