Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witlof-abrikoos tagliatelle recept
Witlof-abrikoos tagliatelle recept

Witlof-abrikoos tagliatelle


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 200 graden celsius. Vet een ovenschaal in met boter. Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzijng op de verpakking koken. Siroop van de abrikozen met citroensap en 1 deciliter water mengen en aan de kook brengen.
Witlof schoonmaken, in lengte halveren en in watersiroop stoven ( 10 minuten).
Witlof uit de pan nemen en tijm toevoegen. Vocht tot de helft laten in koken ( 5 minuten). Vervolgens de blauwe roombrie en slagroom toevoegen en laten doorwarmen. Op smaak brengen met peper. Tagliatelle in ovenschaal doen. Daar overheen saus schenken en op saus de struikjes witlof leggen en tussen de witlof in de abrikozen leggen.
Over geheel paneermeel strooien. Ovenschaal in voorverwarmde oven 27.5 minuten laten bruinen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit witlof-abrikoos tagliatelle recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven