Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Tahoe Padang (gefrituurde tahoe in kruidensaus)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de djahe en laos en snij deze heel fijn.
Maak de uien schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Fruit de uien en knoflook in 3 eetlepels olie tot deze glazig zien.
Snij de tahoe in grote dobbelsteentjes.
Laat in een wok de olie goed heet worden.
Frituur hierin de dobbelsteentjes tahoe goudgeel.
Laat de tahoe goed uitlekken.
Wrijf de kemirienoten, djahe, laos, djinten, ketumbar, sambal, suiker en zout fijn tot een kruidenpasta.
Voeg de kruidenpasta toe aan het uienmengsel eb bak het geheel even goed door.
Schep het geheel goed om om verbranding van de kruidenpasta te voor komen.
Blus het geheel met het water.
Voeg dan ketjap en azijn toe.
Voeg de gebakken tahoe toe en laat het geheel ca. 10 minuten sudderen totdat het water bijna verdampt is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tahoe padang (gefrituurde tahoe in kruidensaus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven