Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Varkensreepjes met prei en champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat het vlees op kamertemperatuur komen en dep het droog met keukenpapier.
Snijd het in dunne reepjes.
Bestrooi het met peper en bestuif het lichtjes met de bloem.

Snijd de prei in dunne ringen. Veeg de champigons met keukenpapier schoon of gebruik een speciaal borsteltje. Snijd ze in dunne plakjes.

Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de reepjes vlees hierin op een hoog vuur aan. Voeg de prei en champignons toe en laat dit 3 minuten al roerend meebakken.

Pers het knoflookteentje boven de pan uit. Voeg de bouillon en de sojasaus toe en laat het op een laag vuur ongeveer 15 minuten zachtjes pruttelen.

Breng het op smaak met zout, peper en kerriepoeder.

Serveersuggesties

Je kunt dit gerecht serveren met pasta (lintmacaroni)of gebakken aardappelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkensreepjes met prei en champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven