Varkensstoof met bruine bonen

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Laat de 12 uur weken en kook ze in het weekwater halfgaar.
    Laat ze uitlekken, maar vang het kookvocht op.
    Snij de in smalle repen.
    Snij de in kleine dobbelsteentjes.
    Maak de uien schoon en snipper deze fijn.
    Maak de schoon en snij deze in stukken.
    Maak de schoon en snij deze in stukken.
    Maak de selderie schoon en hak deze fijn.
    Laat de dobbelsteentjes in een droge koekenpan boven een niet
    te hoog vuur uitbakken en schep de spekjes uit de pan.
    Bak de repen vlees in het resterende vet aan alle kanten bruin.
    Voeg de toe en fruit die ook even mee tot ze glazig zien.
    Voeg de inhoud van de koekenpan over in een grote stoofpan.
    Voeg de spekjes, de bruine en het toe.
    Roer de tomatenstukjes en en de door het opgevangen kookvocht van de bruine .
    Voeg naar smaak toe.
    Schenk het mengsel in de stoofpan, alles moet net onder staan.
    Breng de inhoud aan de kook, temper de warmtebron en laat alles met gesloten pan nog 1 uur zachtjes stoven.
    Voeg de laatste 15 minuten de toe en laat deze meestoven.
    Serveer het geheel warm met aardappels.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
951 kcal
47%3804 kcal
Vetten
33 g.
48%132 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
76 g.
29%304 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Varkensstoof met bruine bonen