Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tenera en salsa recept
Tenera en salsa recept

Tenera en salsa


Ingrediënten


Bereidingswijze


In de olie het vlees aanbraden. Als het bruin is uit de olie halen en dan in de olie de ui en knoflook bakken. Vlees weer toevoegen en bestrooien met de bloem. Goed roerend de wijn en de bouillon toevoegen met de kruiden. Zachtjes laten sudderen tot het gaar is.
Laatste 20 minuten de wortel toevoegen.
Laatste 5 minuten de doperwten.

Allergenen Informatie

Voor dit tenera en salsa recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven