Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofschotel varkensvlees met bier recept
Stoofschotel varkensvlees met bier recept

Stoofschotel varkensvlees met bier


Ingrediënten


Bereidingswijze


Sjalot pellen en snipperen, vlees in blokjes snijden. In glazen magnetronschaal mosterd, azijn, tomatenpuree, laurierblad, marjolein, zout, peper en bier door elkaar roeren. Het vlees en sjalotje erdoor scheppen en even laten staan. Intussen de prei en wortels schoonmaken en in stukjes snijden en de ontbijtkoek in stukjes snijden en dit aan het vlees toevoegen. Glazen deksel op de schaal zetten. In de magnetron stoofschotel in de magnetron zetten en in 22.5 min. op 600 Watt gaar laten worden. Tussentijds regelmatig omscheppen. Serveren met gekookte aardappelen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stoofschotel varkensvlees met bier recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven