Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stammpot van boerenkool met rundersaucijsjes recept
Stammpot van boerenkool met rundersaucijsjes recept

Stammpot van boerenkool met rundersaucijsjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Prik de sauscijsjes in met een vork. Verhit de helft van de boter in een hapjespan en bak de saucijsjes ca. 5 min. rondom bruin. Neem ze uit de pan en schep de boerenkool door het bakvet. Voeg water en azijn toe. Laat de boerenkool met de deksel op de pan ca. 5 min. slinken. Schep de aardappelblokjes met karwijzaad, zout en peper door de boerenkool. Smoor dit mengsel in ca. 1 5 min. gaar. Verdeel dit mengsel over 4 borden en leg er de saucijsjes op. Serveer de picalilly er apart bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stammpot van boerenkool met rundersaucijsjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven