Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pytt i panna (Zweedse stoofpot) recept
Pytt i panna (Zweedse stoofpot) recept

Pytt i panna (Zweedse stoofpot)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappel en snijd deze in blokjes.
Snijd het rundvlees in blokjes en bak het vlees bijna gaar.
Snijd de ham in blokjes.
Snijd de uien fijn.
Kook de eieren 9 minuten en pel deze.
Snijd de ei in kleine blokjes.
Smelt wat boter en olie in een grote braadpan.
Aardappelblokjes hierin bakken tot ze bruin en knapperig zijn.
Haal ze uit de pan en zet ze opzij om af te druipen op keukenpapier.
Braad nu de uien in de pan tot ze glazig zijn maar niet bruin.
Voeg dan het vlees en de ham toe en verhoog de hitte een beetje.
Braad het geheel 10 minuten.
Schep het geheel goed door zodat de vleesblokjes aan alle kanten bruin worden.
Doe de aardappelblokjes er weer bij en laat het geheel ongeveer 3 minuten sudderen totdat de aardappels weer goed heet zijn.
Bestrooi het geheel met peterselie en voeg zout en peper naar smaak toe.
Voor het opdienen verdeel het geheel over 4 borden.
Maak in elke porie een kuiltje met de bolle kant van een lepel.
Doe in het kuiltje de gesneden eiblokjes.

Allergenen Informatie

Voor dit pytt i panna (zweedse stoofpot) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven