Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Louise's stoofpotje recept
Louise's stoofpotje recept

Louise's stoofpotje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak van de blokjes een halve liter bouillon, snijd het vlees in stukjes en bak deze in een braadpan. Voeg de gesneden champignons toe en de in stukjes gesneden paprika en bak dit even mee. Voeg zout en peper toe (flink wat) en de bloem. Laat de bloem onder roeren wat kleuren en voeg dan scheut voor scheut de bouillon toe zodat een dikke saus ontstaat. (voorzichtig roeren) Laat dit een half uurtje zachtjes sudderen. Serveer met zilvervliesrijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit louise's stoofpotje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven