Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalkoenhachee recept
Kalkoenhachee recept

Kalkoenhachee


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de uien schoon en snijd deze in dunne ringen.
Maak de knoflook schoon en snijd deze fijn.
Maak de pepers schoon en snijd deze in hele dunne ringetjes.
Snijd het kalkoenvlees in blokjes.
Ontvel de tomaten en snijd in blokjes.
Verhit de olie in een grote pan. Roer de kruidnagels, het pijpkaneel en de kardemomzaadjes door de olie en laat dit even bakken.
Voeg de ui toevoegen en bak het geheel tot de uien glazig zien.
Schep dan de knoflook, Spaanse peper en het kalkoenvlees erdoor.
Schep het geheel goed door tot het vlees licht aangebraden is.
Voeg de tomaten met de bouillon toe en laat het geheel aan de kook komen.
Doe de deksel op de pan en zet het kooktoestel laag.
Laat het geheel zachtjes sudderen tot het geheel bijna gaar is.
Schep het geheel regelmatig goed door.
Roer intussen de crème fraîche met het geelwortelpoeder en de maïzena glad.
Haal de kruidnagels en kaneelstokje uit het geheel.
Voeg het mengsel op het laatst al roerend toe aan het gerecht.
Verhit het geheel even goed door tot de maïzena gaar is.

Allergenen Informatie

Voor dit kalkoenhachee recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven