Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bruine bonenschotel met boerenmetworst recept
Bruine bonenschotel met boerenmetworst recept

Bruine bonenschotel met boerenmetworst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bruine bonen uit laten lekken. De spekblokjes in in een schaal met keukenpapier leggen en op vol vermogen ca. 9 min. laten uitbakken in de magnetron. Halverweg keukenpapier verwijderen en het spekvet boven een kom af gieten en spekblokjes losroeren. De ui en knoflook door het spek roeren en onafgedekt op vol vermogen ca. 3 min. fruiten. Paprika erdoor roeren en op vol vermogen afgedekt ca. 5 min. verwarmen. De bruine bonen, boerenmetworst en de stroop erdoor scheppen en afgedekt op half vermogen ca. 7 min. verwarmen. Halverwege doorroeren. Appelblokjes erdoor scheppen en nogmaals op half vermogen nog ca. 9 min. verwarmen tot het door en door warm is.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bruine bonenschotel met boerenmetworst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven