Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bruine bonenschotel in rode wijnsaus recept
Bruine bonenschotel in rode wijnsaus recept

Bruine bonenschotel in rode wijnsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bruine bonen in een zeef afspoelen en uit laten lekken. De spekblokjes in een schaal op een stuk keukenpapier op vol vermogen in de magnetron ca. 9 min. uitbakken. Halverwege het uitgelopen vet afvoeren en keukenpapier verwijderen, het spek losroeren. Ui en knoflook door het uitgebakken spek roeren en onafgedekt op vol vermogen ca. 3.5 min. op vol vermogen glazig fruiten. Paprika en courgette met het spek onafgedekt op vol vermogen ca. 6 min. verwarmen. De bonen, knoflookworst, ham en rode wijn erdoor scheppen. Op smaak brengen met peper en zout. De schotel afgedekt in ca. 19 min. op half vermogen door en door verwarmen. Vlak voor het opdienen de peterselie over strooien.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bruine bonenschotel in rode wijnsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven