Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bieflap met spruitjes en ontbijtkoek recept
Bieflap met spruitjes en ontbijtkoek recept

Bieflap met spruitjes en ontbijtkoek


Ingrediënten


Bereidingswijze


In een grote koekenpan in de hete boter de rozemarijn, knoflook, ui, piment, zout, peper, de bieflapreepjes al omscheppend bruin bakken. Toevoegen de spruitjes en krieltjes en al omscheppend ca. 5 min. meebakken. Vleesbouillon en verkruimelde ontbijtkoek toevoegen en ca. 1 5 min. zachtjes laten stoven. Kerstomaatjes doormidden snijden en door het gerecht scheppen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bieflap met spruitjes en ontbijtkoek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven